?КП "Брегалница"-Делчево

ул. ?Методи Митевски-Брицо” бр.36
тел:(033) 411-254; (033) 411-100Дел од нашиот тим

Image

Сто?ковски Сто?че

Директор

Тел:071-343-108

Image

Цонева Розета

Раководител на сектор паркови, зеленило и градски гробишта

Тел:071-328-732

Image

Колевски Виктор

Раководител на одделение за собира?е и депонира?е комунален смет

Тел:078-391-240

Image

?еор?иевска Светлана

Раководител на одделение за наплата и инкасатори

Тел:078-326-893

Image

Ристовски Фердо

Раководител на сектор водовод и канализаци?а

Тел:071-393-456

Image

Цветковски Ванчо

Раководител оделение на механизаци?а

Тел:078-326-927

Image

Кушовски Методи

Раководител на Сектор Општи и правни работи

Тел:071-328-745

Бидете навремено информирани

Контактира?те не

Breitling Bentley Replica Replica Breitling Chronomat 01 Breitling Navitimer Replica Breitling Superocean Replica Bvlgari Replica Watches