ЈКП "Брегалница"-Делчево

ул. „Методи Митевски-Брицо” бр.36
тел:(033) 411-254; (033) 411-100ЈКП „Брегалница“ - Делчево

Поднеси барање

Со цел да може да поднесете барање на страната на ЈКП „Брегалница“ - Делчево, потребно е да внесете валиден број на фактура и валидна e-mail адреса, на која ќе ви пристигне контролен код за поднесување на барање!


За да се најавите со корисничко име и лозинка, кликнете на следниот линк Најава